10 nemme måder til upcycling af tøj

Åh nej, din yndlings t-shirt har fået en plet, som ikke kan komme af! Så nu kan du lige så godt smide den ud, ikke?!

 

Nej, vent lige lidt - vi har en bedre idé. Og vi vil meget gerne dele den med dig. Det er nemlig sådan, at hver gang en t-shirt produceres bruges der halvandet kilo kemikalier og 10.000 liter vand. Så hvis vi kan give din t-shirt et længere liv, vil vi rigtig gerne inspirere dig til, hvordan du kan gøre det. Til glæde og gavn for alle.

 

Vi har lavet en guide med 10 nemme metoder til, hvordan du nemt selv kan upcycle og redesigne det tøj, du ikke længere bruger - så det kan leve videre på en ny måde. Guiden tager udgangspunkt i børnetøj, men metoderne kan selvfølgelig også bruges som inspiration til upcycling af voksentøj.

 

I guiden kan du bl.a. se, hvordan du nemt og hurtigt f.eks. kan 

  • lave en t-shirt om til et smart net
  • kan farve plettet uldtøj med te
  • kan give gammelt tøj nyt liv med strygestof

 

Du kan finde vores smarte strygestoffer her - vi har det i mange forskellige farver, glimmer og også i velour. Det er super nemt at arbejde med strygestof, og du får naturligvis en vejledning med, så du ved, hvordan du skal arbejde med strygestoffet. 

 

 

Her har vi upcyclet en fin, lille body, som havde fået en plet foran. Efter upcycling har den en ispind lavet i strygestof.

Det er super nemt at arbejde med strygestof.

 

Den første del af guiden viser nemme tips og tricks til, hvordan du uden brug af symaskine kan komme langt med din upcycling. Sidst i guiden er der metoder, hvor du skal have en symaskine.

 

Du kan downloade PLYSSKYs upcyclings guide med 10 nemme metoder til upcycling her...

 

Vi håber, du kan bruge guiden, og at den hjælper til at gammelt tøj får nyt liv.