PLYSSKYs blog

Her på siden kan du følge med i vores blog. Vi håber på at kunne berige dig om vores produkter, genbrug samt tips og tricks til hvordan du selv kan upcycle tøj og meget mere. Vi håber, du synes det er inspirendende i forhold til, hvordan vi alle sammen kan stå sammen om at mindske tøjspild.

 

   

Gode grunde til at købe bæredygtigt

Vi har samlet 10 grunde til, hvorfor det er en fordel for dig og vores alle sammens jordklode at købe bærdygtige og zero waste produkter. Læs med her og find ud af, hvordan du får en sundere hverdag - samtidig med at du er med til at stoppe tøjspild og støtte socialøkonomiske virksomheder.

10 nemme måder til upcycling

Vi har lavet en guide med 10 nemme metoder til, hvordan du nemt selv kan upcycle og redesigne det tøj, du ikke længere bruger - så det kan leve videre på en ny måde. Guiden tager udgangspunkt i børnetøj, men metoderne kan selvfølgelig også bruges som inspiration til upcycling af voksentøj. Læs mere og hent guiden her...

Upcycling er det nye sort

Skrald er ikke altid bare skrald - det kommer an på øjnene, der ser. Noget skrald kan nemlig godt være guld. Rigtig mange af de ting, man kan finde på genbrugsstationen, kan bruges igen, når de upcycles.

Læs mere om hvorfor upcycling er godt her... 

Mindre affald med genanvendelige makeup-rondeller

Ved du, at du kan mindske dit klimaaftryk, når du bruger genanvendelige makeup-rondeller? Læs vores blog om, hvordan du med rondeller i stof kan få lidt mindre affald.

Gå til artiklen her...