10 gode grunde til at købe bæredygtigt hos PLYSSKY

Vi har samlet 10 grunde til, hvorfor det er en fordel for dig og vores alle sammens jordklode at købe bærdygtige og zero waste produkter. Læs med her og find ud af, hvordan du får en sundere hverdag - samtidig med at du er med til at stoppe tøjspild og støtte socialøkonomiske virksomheder.

 

 1. 100% miljøvenligt. Hos PLYSSKY ønsker vi at stoppe tøjspild. Derfor genanvender vi så meget som muligt, så der ikke genereres skrald. Vi ser ikke gammelt tøj og tekstil som affald men mere som en ressource til at producere nye zero waste-produkter, der skal vare i mange år endnu.
   

 2. Fri for kemikalier. Da tøjet meget ofte har været vasket flere gange, inden vi får det i hænderne, vil kemikalierne - som er i nyt tøj - være vasket ud. Så hvis der er allergi over for nyt tøj, vil tøjet fra PLYSSKY være godt.
   

 3. Tøjet er upcyclet. Det betyder, at vi bruger allerede brugt tøj og tekstiler, som vi enten reparerer eller designer noget nyt af.
   

 4. Unikt og håndlavet under gode arbejdsforhold af bl.a. socialt udsatte fra Kofoed Skole og den socialøkonomiske virksomhed Incita.
   

 5. Designet til at leve længe. Klassisk, æstetisk, slow-fashion design med reference til fransk børnetøj, undergrund, poesi og meningsfuldhed.
  Hos PLYSSKY ønsker vi, at vores produkter skal leve så længe som overhovedet muligt. Derfor designer vi klassisk tøj, som ikke lige går af mode, og derfor kan bruges længe - uanset tidens trend.
   

 6. PLYSSKY støtter socialøkonomiske virksomheder. Kofoeds Skole, Incita og den socialøkonomiske systue AVV, som hjælper flygtninge i  arbejde, er blot nogle af de socialøkonomiske virksomheder, som vi samarbejder med i produktionen af vores varer. Det giver mening for os at hjælpe disse virksomheder, og det giver mening for dem at arbejde med at stoppe tøjspild.
   

 7. Den cirkulære økonomi bliver styrket. PLYSSKY benytter kun genbrugstøj og -tekstil til at producere de produkter, du kan finde her på vores webshop. Ved cirkulær økonomi stoppes den liniære økonomi, hvor "brug-og-smid-væk"-kulturen lever. I cirkulær økonomi genbruges eksisterende ressourcer, intet går tabt i produktionen, og materialerne bevarer deres værdi.
   

 8. Håndplukket - alt tøj og tekstil har været igennem vores hænder mange gange, inden det er klar til at blive solgt videre. Vi arbejder med genbrugstekstil, men vi er samtidig meget kvalitetsbevidste. Derfor vil vi også have, at de varer, du køber hos PLYSSKY, er i god kvalitet, så de kan leve længe hos dig.
   

 9. Det er nemt og billigt. Og det skal det være. For hvem gider at købe bæredygtige produkter, hvis det er mere besværligt og dyrere end at købe de traditionelle produkter?
   

 10. Du viser vejen for dine børn. Når du køber bæredygtigt, passer du både på næste generation og viser samtidig børnene, at det er godt at købe bæredygtigt, fordi sådan passer vi på jorden sammen. 

 

Find PLYSSKYs bæredygtige produkter her på vores webshop eller hos vores forhandlere.

 

PLYSSKY - lev simpelt - drømt stort!