Mindre affald med genanvendelige makeup-rondeller

Makeup-rondeller i vat. De fleste af os bruger dem rigtig tit – nærmest hver dag som en del af den daglige rutine med at fjerne øjenmakeup, øvrig makeup og til at påføre toner eller fjerne neglelak. Men tænker du over, hvordan de er produceret? Eller hvordan de er blevet så hvide og hvor meget affald, der generes, når der bruges flere af slagsen hver dag?


Hvis du vil være med til at mindske mængden af affald, kan du i stedet for vatrondeller bruge makeup-rondeller i bomuld. De kan bruges igen og igen til at fjerne makeup. Rondellerne fra PLYSSKY er produceret af genbrugstekstiler, som stadig har 95 % af sin levetid tilbage.

Til de bløde rondeller er der brugt to lag stof, og fordelen ved vores rondeller er, at de naturligvis kan bruges virkelig mange gange. Det er 100 % zero waste, og det mindsker samtidig dit klimaaftryk.

 

 

Du kan få rondellerne i mange forskellige farver.

Sådan vedligeholder du dine rondeller

Men hvordan gør man så, når man ikke skal smide de fine bomuldsrondeller ud efter brug?

 

Det er klart, at når rondeller ikke smides ud efter brug, skal du gøre lidt for, at de kan bruges igen. Vi anbefaler, at du vasker rondellerne i hånden med lidt sæbe eller i en vaskepose i vaskemaskinen ved 40 grader. Lad rondellerne tørre på et fladt underlag, inden du bruger dem igen. Sådan bliver dine rondeller klar igen uden miljøaftryk, og du har fine rondeller i skønne farver og mønstre, der giver noget kant til dit badeværelse.

 

Du kan også godt bruge rondellerne til at fjerne neglelak med – men udvælg én eller to rondeller til det arbejde.

 

Du kan købe vores skønne makeup-rondeller lige her. Der er fire rondeller i en pakke til 59,- kr, og de kan købes i vores webshop eller hos forhandlere af PLYSSKY i fysiske butikker i København og på Frederiksberg.