1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Omtale af PLYSSKY

SN.dk - september 2018: Smart i genbrugstøj

 

Politiken - april 2017: Tøjskaber: Mit tøj skal kunne ældes med ynde

 

Politiken - april 2016: Dit affald bliver til guld i weekenden

 

Fashion Forum - april 2015: Fra genbrugstøj til unikadesign

 

Jyllandsposten - marts 2015: Her kan du købe tøj man ikke vil bruge i U-landene

Jyllandsposten - m
arts 2015: Kan man blive lykkelig af genbrug?

Politiken - februar 2015: Søstre reparerer børnetøj "Pletter fremmer kreativiteten"

Lokalavisen Frederiksberg, 2015: For børnenes skyld

 

 

TV:
TV-Avisen, DR 1 (4.8.2015)

"Fra yt til nyt", udsendelsesrække på DR1
 (sendt efteråret 2015)


Go Green Copenhagen:

"Plyssky er 2 skønne kvinder, der designer nyt ud af gammelt på den fede måde. Øv det kun er til børn, siger vi bare.."


 

Kunder:

....drengene blev i øvrigt vildt glade for bluserne og havde dem på resten af eftermiddagen. De synes begge det var nogle seje motiver:)

Kristina

 

Hej Anne og Sine. 
Min datter er lykkelig for blusen og har den på i skole idag😉
God dag😊

Kærlig hilsen Rigmor

 

Tina Stenderup-Larsen:

"....& så kom den fineste pakke ind ad døren! Dejligt på en dag, hvor Maj er rocker-roskildesyge-ramt og har været siden i forgårs. Hun Blev meget glad for det fine tøj og de fine hår elastikker! Så sød en indpakning! og mange tak for karameller og det fine klistermærke! Elsker at handle hos jer - fortsat god dag, Tina"

 

Tina Hyltoft Nilesen:

"Det er faktisk super fint det tøj de sælger. Jeg har købt enkelte kjoler hos plyssky og må sige at det var i fin stand. Ikke noget med "lugt af sur gammel mand", som tøj fra genbrugs butikker ofte lugter af. Vil godt give den en anbefaling med på vejen. Du kan finde dem her http://www.plyssky.dk


"Kæreste Plyssky. Jeg vil blot sige jer et ydmygt tak for den flotte anorak, som jeg modtog igår. Jeg vil VARMT anbefale jer, og vil helt sikkert handle hos jer igen."

"Tusinde tak for en fin tøjpakke, hvor både min datter og jeg er enige om at kjolen er det fineste vi længe har set :-)"


"Her handler jeg en del brugt. Skønne kvinder, fantastisk service og skønt tøj!!"


"Kære Anne og Sine, hvor er det bare et fedt initiativ, I er kommet med her! Jeg er især vild med jeres Fix-It kategori, som jeg virkelig håber folk støtter godt op omkring. Jeg har så tit ærgeret mig over, at jeg har måttet smide ellers fint tøj ud, bare fordi der er kommet et lille hul på, og det så ikke kan sælges i genbrug, men har simpelthe ikke vidst, hvad jeg ellers skulle gøre....  .... Synes bare det er så dejlig karma, at jeg ville ønske at jeg arbejdede sådan et sted :D"

"Hvor er det vigtigt at der bliver sat fokus på bla. CO2 i forhold til tøjproduktionen!"

"Endelig nogen med de samme holdninger som jeg selv - mine bukser er fyldt med lapper i hjerteform og når der kommer et nyt hul ryger der blot en lap mere på. Køber næsten aldrig sprit nyt tøj men gerne genbrug og ellers syr jeg selv, gerne af genbrugsstof."

"Hvor er det dejligt at se og høre! Håber I får meget held og lykke i jeres lille butik. Så ved jeg, at jeg ikke er den eneste der "strækker" tøjet så meget som muligt! Vi køber/får kun brugt tøj og passer det ikke, er der huller, pletter mm. så må symaskinen frem."