Omtale af PLYSSKY

Her på siden kan du finde de artikler, PLYSSKY er blevet nævnt i, se de nomineringer og spændende invitationer vi har fået, og læse, hvad vores kunder synes om om.

Artikler

Billedresultat for csr.dk logo

 

Billedresultat for sjællandske nyheder

Billedresultat for politiken logo

 

Billedresultat for fashion forum logo

Billedresultat for jyllandsposten

Billedresultat for lokalavisen frederiksberg logo

TV

Billedresultat for dr logo

Billedresultat for tv2 lorry logo

 

Nomineringer og invitationer

  • Udvalgt blandt 8000 internationale designere til at deltage i modeshow under London Fashion Week i september 2017.
     
  • I 2016 blev vores webshop, www.plyssky.dk nomineret i kategorien bedste E-handelsvirksomhed af FDIH - Foreningen for dansk internethandel.

Udtalelser fra samarbjedspartnere og kunder

 

GoGreen Danmark

 

Go Green: 

"Plyssky er 2 skønne kvinder, der designer nyt ud af gammelt på den fede måde. Øv det kun er til børn, siger vi bare.."

 

Kunder

....drengene blev i øvrigt vildt glade for bluserne og havde dem på resten af eftermiddagen. De synes begge det var nogle seje motiver:)
Kristina

 

 

Hej Anne og Sine. 
Min datter er lykkelig for blusen og har den på i skole idag😉
God dag😊

Kærlig hilsen Rigmor

 

Tina Stenderup-Larsen:

....& så kom den fineste pakke ind ad døren! Dejligt på en dag, hvor Maj er rocker-roskildesyge-ramt og har været siden i forgårs. Hun Blev meget glad for det fine tøj og de fine hår elastikker! Så sød en indpakning! og mange tak for karameller og det fine klistermærke! Elsker at handle hos jer - fortsat god dag, Tina

 

 

Tina Hyltoft Nilesen:

Det er faktisk super fint det tøj de sælger. Jeg har købt enkelte kjoler hos plyssky og må sige at det var i fin stand. Ikke noget med "lugt af sur gammel mand", som tøj fra genbrugs butikker ofte lugter af. Vil godt give den en anbefaling med på vejen.


Kæreste Plyssky. Jeg vil blot sige jer et ydmygt tak for den flotte anorak, som jeg modtog igår. Jeg vil VARMT anbefale jer, og vil helt sikkert handle hos jer igen.

 

Tusinde tak for en fin tøjpakke, hvor både min datter og jeg er enige om at kjolen er det fineste vi længe har set :-)

 

Her handler jeg en del brugt. Skønne kvinder, fantastisk service og skønt tøj!!

 

Kære Anne og Sine, hvor er det bare et fedt initiativ, I er kommet med her! Jeg er især vild med jeres Fix-It kategori, som jeg virkelig håber folk støtter godt op omkring. Jeg har så tit ærgeret mig over, at jeg har måttet smide ellers fint tøj ud, bare fordi der er kommet et lille hul på, og det så ikke kan sælges i genbrug, men har simpelthe ikke vidst, hvad jeg ellers skulle gøre....  .... Synes bare det er så dejlig karma, at jeg ville ønske at jeg arbejdede sådan et sted :D

 

Hvor er det vigtigt at der bliver sat fokus på bla. CO2 i forhold til tøjproduktionen!
 

Endelig nogen med de samme holdninger som jeg selv - mine bukser er fyldt med lapper i hjerteform og når der kommer et nyt hul ryger der blot en lap mere på. Køber næsten aldrig sprit nyt tøj men gerne genbrug og ellers syr jeg selv, gerne af genbrugsstof.
 

Hvor er det dejligt at se og høre! Håber I får meget held og lykke i jeres lille butik. Så ved jeg, at jeg ikke er den eneste der "strækker" tøjet så meget som muligt! Vi køber/får kun brugt tøj og passer det ikke, er der huller, pletter mm. så må symaskinen frem.