1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Persondatapolitik

Hos PLYSSKY ønsker vi at hjælpe dig med sunde bæredygtige produkter til dig og dit barn.

Det gør vi gennem denne hjemmeside, sociale kanaler, nyhedsmails og vores produkter i webshoppen.

Det skal altid være sikkert for dig som bruger. Derfor værner vi om dit privatliv. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan PLYSSKY indsamler, deler og bruger dine personoplysninger. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder. Ved at bruge hjemmesiden og webshoppen accepterer du denne persondatapolitik.

PLYSSKYs hjemmeside er ejet af:
Sine og Anne Sørensen, mob. 2980 7813, info@plyssky.dk, Vasbygade 26, 2450 Kbh. SV, CVR 35993231

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

  • Levering af produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook. 

Kategorier af personoplysninger:

  • Vi behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Vores databehandler Mailchimp.

 

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter
  • Så vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så vi kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

 

Modtagere:

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores  garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Storebuddy og Dinero til behandling og bogføring af ordrer
  • Wannafind til behandling af ordrer
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.
  • Nets håndterer alle oplysninger i forbindelse med dine betalinger og de lagres ikke i vores system.

 

Opbevaring:

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtede til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte Plyssky for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

info@plyssky.dk, Anne og Sine Sørensen, plyssky.dk, Vasbygade 26, 2450 Kbh. SV. Mob. 2980 7813 eller 6128 4221

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som vi har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Plysskys behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af websitet med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.