Støtte til Home-Start

Plyssky samarbejder med Home-Start

Online på www.plyssky.dk kan du købe de mest vidunderlige hjemmestrikkede veste i bedste kvalitet – i ren bomuld eller uld. Disse veste er nye i modsætning til alle andre varer på Plyssky.dk. Strikket af genbrugsgarn.

De flotte håndstrikkede veste er også perfekte som kærlige barsels-gaver til den nybagte mor og hendes barn.

Når du køber en vest, som er strikket med kærlighed af en frivillig i organisationen Home-Start – støtter du organisationen direkte med 120 kr.

Plyssky samarbejder med Home-Start, fordi vi gerne vil hjælpe familier, som har det svært. Home-Starts familie-venner kan gøre en kæmpe forskel i et barns liv – børn har nemlig krav på at få en tryg barndom.
Home-Start Danmark
Organisationen blev etableret i Danmark i 2006. Home-Start tror på, at alle børn har brug for en glad, tryg barndom. Her spiller forældrene en vigtig rolle, da de skal give børn en god start på livet og hjælpe dem til gode livsvilkår.

Men det er ikke altid let at være forælder. Måske er nogen i familie blevet ramt af sygdom, eller familien har problemer med ensomhed, misbrug eller svigtende selvfølelse.

En ganske almindeligt fungerende familie kan i en kortere eller længere periode have brug for ekstra tilskud af tid, overskud og overblik. Det kan en frivillig familieven give familien. På den måde kan familievennen forebygge en kommende krise eller et reelt sammenbrud.

Home-Start kan tilbyde den støtte, der mangler i familien - nemlig en familieven. Home-Start er for ALLE, som har mindst 1 barn under 7 år.
International organisation
Home-Start er en selvstændig del af det internationale netværk, HOME-START International. Det blev grundlagt at Margaret Harrison i Storbritannien for mere end 35 år siden, og findes nu i 20 lande over hele verden.

Home-Start International har ansvaret for at koordinere og bakke udviklingen i nye lande op, ligesom den som moderorganisation hvert andet år afholder regionale og globale møder, kurser og konferencer for alle involverede lande.

Home-Start Danmark samarbejder med de øvrige lande om emner og udviklingsopgaver, som vi har en fælles interesse i.

Landene har regelmæssig kontakt med den internationale afdeling, og deler undervisningsmateriale, forskning og information med hinanden. Læs mere her:
www.home-start.dk