Blød og maritim natdragt med skibe, brugt & upcyclet str. 92

Blød og maritim natdragt med skibe, brugt & upcyclet str. 92

89,00 DKK

stk.

Flotte foldede skibe sejler på denne bløde natdragt i 100% bomuld. ’At rejse er at leve’, sagde H.C. Andersen. Med et flot anker på sit tøj er man godt på vej på eventyr.

Designet af Plyssky. Trykket er håndtrykt Incita – selvfølgelig i et materiale uden farlig kemi. 100% upcyclet i Danmark. Velholdt.

 

Historien om ankeret - læs også for dit barn

Der var engang et anker, som levede et rigtig spændende liv. Det var så stolt, for det hørte til et kæmpe sejl skib, som var lavet af smukt træ og sejlede rundt på alle have i hele verden.

Når matroserne og skibberen på skibet skulle sove, så kastede de ankeret ud i vandet, for et anker holder jo skibet fast, så det ikke sejler væk.

 

Hver gang matroserne kastede ankeret ud over bord, så sank gennem det smukke blå vand til det landede på bunen af havet. 

 

Her på bunden af havet mødte det smukke fisk i alle regnbuens farver, det så også forliste skibs-vrag og endda hajer og kæmpe store hvaler. Sådan rejser ankeret stadig rundt i verden og hver gang det synker mod bunden - så drømmer det om at se en ægte havfrue. Et anker har nemlig en god fantasi og elsker at rejse ud på eventyr.