Flot redesignet dynebetræk i svag rosa. Vendbart. Str. baby

Flot redesignet dynebetræk i svag rosa. Vendbart. Str. baby

199,00 DKK

stk.

Her går re-design og funktionalitet op i en højere enhed. Enkelt og smukt sengebetræk til babydyne med dekorativt PLYSSKY-logo i antracit-gråt i det ene hjørne. Vendbart dynebetræk med smuk rosa farve og matchende hvidt bæk og bølge på den anden side. Blød og lækkert i bomuld. Dynebetræk 70x100 cm. Trådtæthed 144. 100% brugt bomuld uden kemi. Vask 60°. 

Velholdt og det bedste for dit barn, da farlige kemikalier er vasket ud. Det er vigtigt, når barnet sover så mange timer i betrækket.

 

Historien:

Syet af brugt sengelinned i mint og brugt sengebetræk fra udenlandske studerende, som får en taske med udstyr, når de ankommer til Kbh. Universitet - herunder sengelinned. De studerende er på Universitetet fra 14 dg. til max 4 mdr. Derefter aftager Plyssky deres brugte sengelinned og redesigner det til nyt, smukt sengebetræk. 

Før Plyssky fik denne aftale i stand med Kbh. Kommune blev de studerendes sengelinned mv. smidt ud og brændt. Tak fordi du er med til at forhindre et sådant spild og en sådan unødvendig forurening af vores klode!