Ammeindlæg i fin blød uld, 14 cm - redesign

Ammeindlæg i fin blød uld, 14 cm - redesign

89,00 DKK

stk.

Ammeindlæg i 100% fin og lækker tynd uld der varmer og ikke kradser. Ammeindlæggene beskytter dine bryster, absorberer mælk og holder på samme tid dine bryster tørre og varme og tillader huden at ånde.

Når du holder brysterne varme, hjælper du med at forhindre tilstoppede mælkekirtler og brystbetændelse. Brystbetændelse er en ubehagelig lidelse, der giver influenzalignende symptomer. Den mest almindelige årsag til brystbetændelse er kulde. Det er derfor vigtigt at undgå træk og kulde.

Ammeindlæg i tynd uld er specielt gode, hvis du har følsomme bryster, eller hvis dine brystvorter nemt bliver ømme og irriterede.

Ammeindlæggene er bløde og smidige, og så ligger de godt i bh'en. Ammeindlægene er kun 3 mm tynde, så de er helt usynlige i brug.

 

Der er et par ammeindlæg pr pakke, og de måler 14 cm i diameter.

 

Farven på ammeindlæggene kan variere fra de viste, da vi anvender brugte materialer. Men ammeindlæggene vil altid have en lys farve på den ene side, så de ikke ses igennem en lys bh. Hvis du vil kende farven helt præcist inden køb, skal du endelig skrive til os på info@plyssky.dk.

 

Vask i lunkent vand i håndvasken og med uld vaskemiddel ved behov. Husk uld i høj grad er selvrensende.

 

Alle produkter fra PLYSSKY er lavet i genbrugte materialer og er vasket flere gange. Det sikrer dig det ultimative kemi-fri produkt.
 

PLYSSKY - Tak fordi du støtter miljøet