1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

BØRNEVÆRELSE


{{amount}}Brugt og unikt børnetøj på nettet – brugte baby- og børne bukser og strømpebukser


Elsker du at gøre en indsat for miljøet – også når du køber børnetøj som børnebukser og strømpebukser? Læser du hver dag om forurening af vores skønne klode og tænker – ”bare jeg kunne gøre noget”?

Når du vælger at købe brugt baby og børnetøj, gør du en indsats for miljøet. Når du køber genbrugs baby og børnetøj jubler naturen. Køb brugte børnebukser og brugte børne strømpebukser med god samvittighed.

Tøjproduktion er den 2. mest forurenende industri næst efter olie og kul. Hver gang du køber secondhand børnetøj på nettet fx børnebukser og børne strømpebukser, sparer du miljøet for alt dét, som tøjindustrien belaster miljøet med fx: 1200 liter rent vand pr. stk. børnetøj, ikke nedbrydelige kemikalier i forbindelse med fx farvning og co2 udslip i forbindelse med transport af tøjet fx fra Kina.

Vi tror, du bekymrer dig for miljøet og desuden gerne vil støtte en god sag – nemlig Mødrehjælpen. Når du køber secondhand baby og børnetøj fra Plyssky, køber du billigt brugt børnetøj på nettet – uden kemikalier – og støtter samtidig Mødrehjælpen. Køb et par genbrugs børnebukser eller strømpebukser - og du støtter Mødrehjælpen.
Det er nemlig Mødrehjælpens genbrugstøj, vi køber, sætter i stand, vasker og upcycler. Genbrugs børnetøj, som Mødrehjælpen ikke kan sælge, fordi det er i stykker – velgørende organisationer kan heller ikke bruge tøj, som er i stykker. Så vi skaber nyt børnetøj af affald – dette baby og børnetøj lige til at købe på nettet.

På Plyssky.dk kan du købe baby og børne bukser og baby og børne strømpebukser i høj kvalitet og fedt design.

Vi synes, at genbrug af baby og børnetøj er fantastisk – baby og børnetøj er ofte som nyt, når barnet har brugt det. Dette genbrugs baby og børnetøj kan glæde andre. Det er desuden billigt baby og børnetøj. I virkeligheden kan du på Plyssky.dk få baby og børnetøj, som fra nyt er meget dyrt til lave priser. Her er børnetøjs udsalg hele året rundt.