1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

SOVEVÆRELSE


{{amount}}Genbrugs baby og børnetøj i barnligt design og god kvalitet: Brugte heldragter og brugte sparkedragter


Hvor går du hen, når du vil købe sundt og billigt secondhand baby og børnetøj? Hvor går du hen, når du mangler brugte sparkedragter og brugte heldragter?

Der er mange steder, hvor du kan købe genbrugs børnetøj fra andre forældre på nettet. Men vi synes, det tit er besværligt at kommunikere frem og tilbage om fx pris og forsendelse. Det kan tage lang tid at handle brugt baby og børnetøj på denne måde. Tid vi hellere ville bruge på at være sammen med vores børn.

Vi har 6 børn tilsammen og har prøvet at lede efter brugt baby og børnetøj af høj kvalitet og i skønt design til billige penge. Vi har også ledt efter genbrugs heldragter og sparkebukser.

Da vi var på barsel, kunne vi af og til finde tiden, når guldklumpen sov. Men det havde været lettere at købe brugte heldragter og sparkedragter på nettet.

I dag, hvor vi arbejder - tager det alt for lang tid at købe brugt børnetøj af andre forældre på nettet. At gå i genbrugsbutikker er også tidskrævende, for ofte har de ikke lige dét brugte børnetøj, vi mangler – og de specielle åbningstider sætter også sine begrænsninger. Hvor finder vi så vores secondhand børnetøj? På plyssky.dk!

Derfor er vi stolte af og glade for, at vi giver andre forældre mulighed for nemt og billigt at købe genbrug til børn – fx heldragter og sparkedragter. Alt brugt børnetøj på Plyssky finder du opdelt i kategorier og størrelser, så dit barns nye, brugte heldragt ligger kun 3-4 klik væk. Prisen er fast på Plyssky’s genbrugs børnetøj – altid udsalgs priser på vores genbrugs børnetøj – og forsendelsen er kun 29 kr. uanset hvor meget lækkert secondhand baby og børnetøj, du køber.

Børn elsker skattejagter og frydes, når de finder skatten. Du kan opleve samme glæde ved at handle brugt baby og børnetøj online på plyssky.dk – her er skatten let at finde!