1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

BADEVÆRELSE


{{amount}}Se min genbrugs baby- og børne kjole – den er rød som rosen…


Røde genbrugs kjoler, grønne brugte kjoler, gule second hand kjoler – med eller uden mønster – vi elsker pige kjoler. Secondhand kjoler i alle regnbuens farver, dem kan du købe på nettet hos plyssky.dk.

Hos plyssky har vi også de smukkeste brugte kjoler til baby. Om sommeren er mange af genbrugskjolerne i florlet bomuld med skønt blomster mønster – eller ensfarvede i flot snit, som er behageligt at have på. Vinterens brugte pigekjoler kan indeholde varmt uld eller være i blødt velour. Genbrugs vinter kjoler til piger er ofte i vinterens farver – fx bordeaux, chokolade, sort og mørkerød.

Det er vigtigt for os, at alle vores brugte baby og børne kjoler er behagelige at have på i leg og bevægelse.

Leg er kernen i barndommen og for at legen bliver god, skal baby kjolen og pige kjolen ”lege” med. Du kan købe kjoler til enhver leg online på plyssky.dk.

Du kan købe en velholdt brugt matros pigekjole til ”dagene på havet”, du kan købe en genbrugs stribet kjole i jersey i friske farver, når lillepigen mest af alt elsker Pippi. Du kan også købe en håndsyet og håndbroderet vintage pige kjole til dagene, hvor din lille pige lever prinsesse drømmen ud i livet. Hvis din lille pige skal med til oldemors fødselsdag eller lillebror barnedåb, kan du købe hendes fine secondhand pigekjole billigt hos plyssky.dk på nettet.

Plyssky.dk har altid åbent – brugte baby og børne kjoler kan være svære at opstøve, men hos Plyssky søger du bare på kategorien pige kjoler og vælger størrelse og vi garanterer, at du altid vil få et pænt udvalg af genbrugs pige kjoler til enhver leg eller begivenhed – fra Pippi-legen til børnefødselsdagen eller brylluppet.

Vi opfordrer til, at du tager din pige med på råd, når I vælger genbrugs pige kjolen. Børns fantasi og æstetiske sans og glæde over dyret eller blomsten på den brugte kjole eller yndlingsfarven på pige kjolen er vigtig at lytte til.

Barnet får selvværd af at blive taget med på råd og lærer, at genbrug er godt for hende selv og miljøet! Genbrug er fremtiden.