1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

NATTØJ


{{amount}}

Sov sødt lille Jumbo og visselul… - brugt baby nattøj og børne nattøj


Vores kære børn, som betyder så meget for os – sover længere tid i deres seng end vi voksne. De sover mange timer i deres baby nattøj og børne nattøj. Nyfødte sover allermest og så falder søvnmængden proportionalt med alderen.

Vi bruger 1/3 af vores liv på at sove. Derfor synes vi, at det er så vigtigt at sove dejligt - især for babyer - i dejligt baby nattøj.

Vi siger til vores børn, når de skal sove: ”Hvor er du heldig. Du skal ikke bestille billet eller betale penge for den rejse, du nu skal på. Vi håber, den bliver rigtig sjov. Hyg dig i drømmeland – vi glæder os til vi ses i morgen !”

Nyt baby nattøj er desværre fyldt med farlige kemikalier – endda øko-tex mærket tøj. Derfor skal især baby nattøj, som kommer helt ind på huden – vaskes flere gange, før alle kemikalier fra produktionen er vasket ud. Men en masse vaske med vaskemaskine forurener også.

Så hvorfor ikke bare købe brugt baby nattøj og børne nattøj online på plyssky.dk? Genbrugs baby nattøj til babyer og børn er vasket fri for kemikalier og er dejligt blødt nattøj. Brugt nattøj til baby og børn kan du købe billigt på nettet hos plyssky.dk. Du behøver endda ikke fravælge pga. ”looket” eller ”design” – hvor mange ser nemlig dit barn, når det sover og er rejst til drømmeland?

Secondhand baby nattøj og børne nattøj kan du købe online på plyssky.dk til udsalgs priser. Det billige, brugte baby nattøj og børne nattøj er vasket fri for kemikalier og lige til at tage på til den store rejse.  

Du finder både secondhand nattdragter til babyer med fødder og uden. Plyssky har både brugt baby nattøj med lynlås og genbrugs nattøj til babyer med tryk knapper. Til de lidt større børn har vi både genbrugs nattøj i det blødeste flonel eller lækkert jersey – lige til at købe online, når det passer dig. Måske når den lille er i drømmeland?

Plyssky har altid åbent og sender din ordre hurtigst muligt som regel indenfor 2 dage.