1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

SENGETØJ

Du kan med god samvittighed putte dit barn i sengetøj fra Plyssky. Rent, blødt og uden kemi - hele natten.                                                                                                                                                                                                                                                                  


{{amount}}
Solen er så rød, mor og natten er så sort… Genbrugs baby- og børne Sengetøj og brugte baby og børne Tæpper

Desværre er der mange kemikalier i nyt sengetøj til baby og børn. Det skal vaskes mange gange, før kemikalierne er vasket ud og sengetøjet er sundt for din lille baby eller dit barn at ligge i.

Kemikalier i nyt baby og børne sengetøj kan være allergi-, hormon- og kræft- fremkaldende. Derfor er det vigtigt for os, at du kan købe brugt og lækkert sengetøj online på plyssky, som er sundt.

Det brugte baby- og børne sengetøj fra plyssky.dk er blevet vasket så mange gange, at de skadelige kemikalier er blevet vasket ud.

Fordi børn og især babyer sover mere end voksne – er det ekstra vigtigt, at de sover i second hand baby- og børne sengetøj – helt uden kemikalier.

Vi bestræber os på hele tiden at have brugt baby- og børne sengetøj i vores net-butik, da det er vigtigt for babyer og børns helbred, at de sover i sundt genbrugs sengetøj.

Da vi køber Mødrehjælpens ”overskudstøj” – dvs. dét, de ikke kan sælge i deres butikker og heller ikke sælge til velgørende organisationer, er vi afhængige af, om der er sengetøj iblandt dette ”overskudstøj”. Hvis der ikke er brugt sengetøj i poserne med affalds-tøj fra Mødrehjælpen, har vi ikke mulighed for at sælge brugt baby og børne sengetøj på nettet i plyssky.dk.

Vi arbejder mod altid at have et bredt udvalg af sundt brugt sengetøj til baby og børn. Nogle gange bliver vi nødt til at købe brugt sengetøj til voksne i barnligt design. Det syr vi om, så det bliver til brugt sengetøj til baby og børn.

Vi elsker nemlig at sy og arbejde for en god sag!